MMM - MAZ,ŁDZ,LUB,PDLsob. 29.09.2018 17:35
PUKS Młode Orły
Wyniki nieoficjalne - Bieg sprinterskistworzony przez OE2010 Š Stephan Krämer SportSoftware 2017

 
M14 (49/49)Status: 17:35
L.p.Imię i nazwiskoKlubCzasStrata
1Jan AntonowiczUNTS Warszawa12:300:00
2Tomasz RzeńcaUKS Orientuœ ŁódŸ13:06+0:36
3Adam LisiakUKS Orientuœ ŁódŸ13:20+0:50
4Maciej SztranekUKS Azymut Pabianice13:57+1:27
5Jan MajowskiUKS OSiR Góra Kalwaria14:00+1:30
6Franciszek KrempińskiUKS Azymut Pabianice14:21+1:51
6Maksymilian SobiepanekUKS OSiR Góra Kalwaria14:21+1:51
8Jakub ŁšckiUKS OSiR Góra Kalwaria14:35+2:05
9Kacper PodworskiUKS OSiR Góra Kalwaria14:36+2:06
10Filip MarcjanekUKS Orientuœ ŁódŸ15:10+2:40
11Małecki MarcelMUKS Junior Ochędzyn16:07+3:37
12Bartosz Stopczyński,BKS Wataha Bielany W-wa16:11+3:41
13Karol DšbrowskiUKS OSiR Góra Kalwaria16:13+3:43
14Jan TywonekUKS OSiR Góra Kalwaria16:27+3:57
15Jan ZiółkiewiczUKS Orientuœ ŁódŸ17:34+5:04
16Narożny KacperUKS GOK Galewice17:46+5:16
17Jan CiupaUKS Orientuœ ŁódŸ17:59+5:29
18Marcel DrosikUNTS Warszawa18:09+5:39
19Jakub LewandowskiUNTS Warszawa18:11+5:41
20Szymon PtakUNTS Warszawa18:12+5:42
21Jakub WiœniewskiUKS Azymut Pabianice18:18+5:48
22Michał ŒwitałaUNTS Warszawa18:47+6:17
23Hubert WieczorekUNTS Warszawa19:46+7:16
24Maksymilian MłynarczykUKS Orientuœ ŁódŸ19:58+7:28
25Malik PatrykUKS Grom Sokolniki20:14+7:44
25Mikołaj WasilewskiUKS OSiR Góra Kalwaria20:14+7:44
27Wojciech KielnierowskiUKS Azymut Pabianice20:34+8:04
28Olaf HajkowiczUNTS Warszawa20:52+8:22
29Hryciuk MikołajUKS Grom Sokolniki21:10+8:40
30Adam WiœniewskiUKS Azymut Pabianice21:22+8:52
31Fronia JakubUKS GOK Galewice21:58+9:28
32Igor WolskiUKS Azymut Pabianice23:06+10:36
33Bruno KrzosekUNTS Warszawa23:14+10:44
34Oskar DrosikUNTS Warszawa23:31+11:01
35Filip SłomczyńskiUKS Orientuœ ŁódŸ23:35+11:05
36Patryk DudzińskiUNTS Warszawa25:05+12:35
37Jacek ErtelMUKS Junior Ochędzyn26:06+13:36
38Łukasz ŁubiszUKS Azymut Pabianice27:31+15:01
39Mateusz KowalczykMKS Metalowiec ŁódŸ28:22+15:52
40Jerzy DurmaUKS Azymut Pabianice29:45+17:15
41Mikołaj MichalskiUNTS Warszawa31:39+19:09
42Franciszek TrepczyńskiUKS Orientuœ ŁódŸ34:23+21:53
 
Karol SierońUKS Azymut Pabianicenkl
Antoni WasilewskiUKS OSiR Góra Kalwariankl
Wesołowski OskarUKS Azymut Pabianicenkl
1 testtest testdysk.
Michał ZielińskiPUKS Młode Orły NDMaz.nkl
Radek TandejkoUNTS Warszawaabs
Krzysztof WójtowiczUNTS Warszawaabs